Tehnologia Eximia HR77, ajutorul One Beauty Center Brașov
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Sebastian Boitor

Tehnologia Eximia HR77, ajutorul One Beauty Center Brașov

Singurul centru de slăbire, remodelare corporală și tonifiere cu Eximia HR77, XSculpt și Zionic din Brașov!


One Beauty Center, partenerul tău în slăbire și tonifiere


One Beauty Center este cel mai mare centru de slăbire, tonifiere și remodelare corporală din Brașov! Doar la One Beauty Center găsești ultimele tehnologii în slăbire: EXIMIA HR77, XSCULPT și ZIONIC. Scapă de celulită și țesutul adipos și ia-ți rămas bun de la reținerea de apă și vergeturile chinuitoare pielii și psihicului. Vă punem la dispoziție o gamă diversificată de aparate medicale certificate, de ultimă tehnologie care generează rezultate garantate corpului tău folosind doar produse premium.


ingurul centru de slăbire, remodelare corporală și tonifiere cu Eximia HR77, XSculpt și Zionic din Brașov!

Aparatele folosite la One Beauty Center sunt certificate medical și nu prezintă niciun pericol pentru sănătatea pacienților. Alături de expertiza profesională a specialiștilor noștri și produsele premium pe care le folosim, oferim pacienților noștri rezultate vizibile de la prima ședință.


Aparatul principal al centrului One Beauty Center este Eximia HR77 datorită rezultatelor rapide și vizibile, dar și popularității acestuia: multe persoane publice și influenceri utilizează Eximia HR77: Anamaria Prodan, Xonia, Simona Țăranu, Jojo Cătălina Grama, Nicoleta Luciu, Diana Enache, Ioana Ginghină, Anca Ciotă și multe altele.


Eximia HR77 Platinum Anniversary


Datorită terapiilor inovative utilizate, Eximia HR77 stimulează procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grăsime, ajutând totodată și la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenției de lichide și a lipsei de fermitate. Pe lângă terapiile de slăbire și remodelare corporală, aparatul include și programe de lifting și microdermabraziune cu cristale de diamant.


Istoria tehnologiei Eximia


În anul 2007, a fost creată prima versiune a echipamentului Eximia pentru care a fost nevoie de 10 ani de cercetări si experimente constante. Mulțumită înțelegerii ingenioase a primului proiect, Resolution Seven, și dezvoltării de noi tehnologii, Eximia a devenit realitate în industria înfrumusețării, recunoscută pe plan internațional prin creșterea feedback-ului pozitiv.


După alți 10 ani, in 2017, itinerariul evolutiv a condus la introducerea de noi tehnologii obținând astfel echipamentele: EXIMIA HR77 PLATINUM și EXIMIA HR77 PLATINUM ANNIVERSARY.


În anul 1997, frații Emma și Luciano Soldano au decis sa dea formă „celui mai mare vis”, care să-l aducă pe cosmeticianul simplu la rangul de SPECIALIST ÎN FRUMUSEȚE ȘI WELLNESS. Primul prototip numit „Resolution Seven”, a fost un sistem de masaj pneumatic cu o rola orbitală pasivă ce avea trei etape de acțiune: pauză, aspirație și presiune pozitivă. Acest echipament a devenit foarte repede o adevărată revoluție în masajul mecanic al dispozitivelor utilizate la acea vreme.

Cum funcționează tehnologia Eximia HR77?


Prin protocoale rapide și non-invazive pentru slăbire si anti-age, Eximia reușește să combine tehnologii care au luat lumea cu asalt. Aceste tehnologii au dovedit că, dacă dorești să lupți împotriva celulitei, soluția constă în tehnologie. Laserporație, Microdermal Lift, Endoradiomag și Radioporație – nu există nici o comparație în ceea ce privește tehnologiile utilizate în Eximia.


Până la acest moment, nici un alt echipament nu combină tehnologiile într-un mod atât de uimitor pentru a oferi rezultate remarcabile și reale. Echipamentul permite obținerea de rezultate vizibile imediat după prima sesiune, iar Eximia oferă tratamente confortabile, nedureroase ce sporesc tonusul, îmbunătățesc elasticitatea și netezesc pielea.


Eximia HR77 încorporează tehnologiile revoluționare ale momentului, pentru a oferi rezultate uimitoare prin intermediul unei terapii complet nedureroase. Acest echipament deschide drumul către nouă generație a tratamentelor de remodelare corporală bazate pe laser lipolitic, multiporatie, vacuum magnetic combinat cu radiofrecvență bipolară și a tratamentelor de lifting atat corporal cât și facial, care utilizează tehnologiile microdermabraziune și radiofrecvența cuadripolară.



Încearcă tehnologia Eximia HR77 la One Beauty Center Brașov


One Beauty Center este partenerul tău de sală pe care nu l-ai avut niciodată: tratamentele noastre și-au dovedit eficiența în timp având sute de clienți mulțumiți de rezultatele obținute. Pentru mai multe detalii accesați https://www.onebeautycenter.ro/

Locație: str. Alexandru Ioan Cuza nr. 19

Programări telefon / whatsapp: 0732 434 537

Programări website: www.onebeautycenter.ro

Ne găsești și pe aplicații de programare Stailer și Mero.

34 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page