Remodelarea corporală cu ajutorul XSculpt
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Alexandra Libotean

Remodelarea corporală cu ajutorul XSculpt

Actualizată în: 28 nov. 2022


One Beauty Center este cel mai mare centru de slăbire, tonifiere și remodelare corporală din Brașov! Doar la One Beauty Center găsești ultimele tehnologii în slăbire: EXIMIA HR77, XSCULPT și ZIONIC. Scapă de celulită și țesutul adipos și ia-ți rămas bun de la reținerea de apă și vergeturile chinuitoare pielii și psihicului. Vă punem la dispoziție o gamă diversificată de aparate medicale certificate, de ultimă tehnologie care generează rezultate garantate corpului tău folosind doar produse premium.


XSculpt One Beauty Center


Aparatele folosite la One Beauty Center sunt certificate medical și nu prezintă niciun pericol pentru sănătatea pacienților. Alături de expertiza profesională a specialiștilor noștri și produsele premium pe care le folosim, oferim pacienților noștri rezultate vizibile de la prima ședință. O bună parte din serviciile oferite de salonul nostru.


Tehnologia XSculpt este una bazată pe câmpuri electromagnetice care pătrund în corp și provoacă contracții musculare intense în urma interacțiunii cu neuronii motori. Astfel, crește nivelul de energie consumat care conduce nu doar la arderea grăsimilor dar și la creșterea nivelului de masa musculară.


Mulți factori cotidieni cum ar fi înaintarea în vârstă, sarcina, acumularea grăsimii sau lipsa activității fizice conduc la slăbirea țesutului muscular. Echipamentul nostru interacționează cu neuronii musculari pentru a induce contracții, process în care fibrele musculare deteriorate sunt rupte și acest proces favorizează auto-repararea musculară, stimulând producerea de țesuturi. Rezultatul obținut include o musculatură mai puternică, fermă și elastică, având un efect de reomodelare corporală.


Acest tratament nu necesită anestezie și nu provoacă disconfort. În timpul tratamentului, pacienții se pot relaxa pe spate în timp ce dispozitivul execută ecvhivalentul a 20,000 contracții musculare. Procedura este non-invazivă, și acționează atât în timpul tratamentului cât și după, crescând metabolismul celular care conduce la arderea grăsimilor.


Beneficiile XSculpt în procesul de creștere a masei musculare sunt:


· Contracții musculare de 100%, în timp ce alte tipuri de exerciții ajung la doar 20-30%;


· Doar 30 minute de tratament sunt echivalentul a 20.000 genoflexiuni;


· Masa musculară abdominală crește cu circa 16%;


· Fermitatea musculaturii abdominale crește cu circa 11%.



Cele 4 aplicatoare oferă posibilitatea aplicării tratamentului în mai multe zone, care includ brațele, coapsele, șoldurile sau abdomenul.


Programează-te la One Beauty Center Brașov și bucură-te de tehnologiile noastre de slăbire, tonifiere și remodelare corporală. Te așteptăm pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 19, Brașov.

7 afișări0 comentarii
bottom of page