One Beauty Center Brașov
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Sebastian Boitor

One Beauty Center Brașov

Singurul centru de slăbire, remodelare corporală și tonifiere cu Eximia HR77, XSculpt și Zionic din Brașov!


One Beauty Center, partenerul tău în slăbire și tonifiere.


One Beauty Center este cel mai mare centru de slăbire, tonifiere și remodelare corporală din Brașov! Doar la One Beauty Center găsești ultimele tehnologii în slăbire: EXIMIA HR77, XSCULPT și ZIONIC. Scapă de celulită și țesutul adipos și ia-ți rămas bun de la reținerea de apă și vergeturile chinuitoare pielii și psihicului. Vă punem la dispoziție o gamă diversificată de aparate medicale certificate, de ultimă tehnologie care generează rezultate garantate corpului tău folosind doar produse premium.


ingurul centru de slăbire, remodelare corporală și tonifiere cu Eximia HR77, XSculpt și Zionic din Brașov!

Aparatele folosite la One Beauty Center sunt certificate medical și nu prezintă niciun pericol pentru sănătatea pacienților. Alături de expertiza profesională a specialiștilor noștri și produsele premium pe care le folosim, oferim pacienților noștri rezultate vizibile de la prima ședință.


EXIMIA HR77 PLATINUM ANNIVERSARY


Datorită terapiilor inovative utilizate, Eximia HR77 stimulează procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grăsime, ajutând totodata și la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenției de lichide și a lipsei de fermitate. Pe lângă terapiile de slăbire și remodelare corporala, aparatul include și programe de lifting și microdermabraziune cu cristale de diamant.


Cum funcționează Eximia HR77?


Eximia HR77 încorporează tehnologiile revoluționare ale momentului, pentru a oferi rezultate uimitoare prin intermediul unei terapii complet nedureroase. Acest echipament deschide drumul către nouă generație a tratamentelor de remodelare corporală bazate pe laser lipolitic, multiporație, vacuum magnetic combinat cu radiofrecvență bipolară și a tratamentelor de lifting atât corporal cât și facial, care utilizează tehnologiile microdermabraziune și radiofrecvența cuadripolară.


XSCULPT by EMS Tech


XSculpt este cel mai mai avansat echipament de stimulare musculara electromagnetică conceput pentru tonifierea corporală, arderea grăsimii, lifting corporal și creșterea masei musculare. HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Training – Antrenament Muscular Electromagnetic de Intensitate mare) este o tehnologie medicală care se utilizează în medicina estetică.


Cum funcționează XSculpt by EMS Tech?


Aceasta tehnologie folosește câmpuri electromagnetice concentrate cu un nivel sigur de intensitate. Câmpurile electromagnetice pătrund în corp și interacționează cu neuronii motori care ulterior provoacă contracții musculare intense. Tehnologia de ultimă generație pentru conturarea corpului, nu doar arde grăsimea dar și construiește masă musculară. Mai mult, tratamentul nu necesita anestezie, incizii și nici nu provoacă disconfort. În timpul tratamentului pacienții pot sta pe spate relaxați în timp ce dispozitivul executa echivalentul a peste 15,000 de contracții musculare.



ZIONIC by Termosalud


Un tratament eficient pentru redobândirea fermității țesuturilor, eliminarea celulitei și tonifiere musculară, ce combină două tehnologii de ultimă generație având rezultate eficiente și non-invazive. ZIONIC oferă posibilitatea de configurare a energiei de tratament, dar și viteza de rotație a capetelor prin masajul activ rotațional profund , astfel se poate efectua o terapie eficientă pentru mai multe zone ale corpului și se pot efectua mai multe tratamente unui singur client.


Cum funcționează XSculpt by EMS Tech?


Tratamentul ZIONIC combină radiofrecvența și masajul activ rotațional profund (MARP). Oferă efectul termic cu energie de o intensitate mare, acționează la nivelul țesutului conjunctiv ce duce la creșterea nivelului de nutrienți și oxigen, stimulează drenajul limfatic, sprijină producerea de colagen și activează metabolismul celular ajutând la diminuarea țesutului adipos. Masajul activ rotațional profund acționează asupra țesutului conjunctiv la nivel profund stimulând circulația sângelui, stimulează circulația limfatică pentru a elimina toxinele și a reduce retenția hidrică.



REZULTATE OBȚINUTE


Rezultatele se pot obseva de la prima ședință. Numărul total de ședințe necesare pentru a obține corpul pe care îl dorești poate diferi în funcție de organismul fiecărei persoane, dar și crearea și respectarea unor aspectele extra-centru precum dieta sau practica de sport.



Singurul centru de slăbire și remodelare corporală din Brașov cu ultimele tehnologii certificate global Eximia HR77, XSculpt by EMS Tech și Zionic by Termosalud.


Vedetele care au încercat și vă recomandă aparatele One Beauty Center


Printre vedetele și persoanele publice din România care au încercat și vă recomandă aparatele Eximia, Xsculpt și Zionic de la One Beauty Center se regăsesc și: Nicoleta Luciu, Anamaria Prodan, Sensy, Emy Alupei, Diana Enache, Ioana Ghinghină, Simona Țăranu, Miki Burzănescu, Xonia, Eugenia Șerban, Oana Zamfir, Alexia Talavutis sau Roxana Ciuhulescu.





Date de contact One Beauty Center Brașov


One Beauty Center este partenerul tău de sală pe care nu l-ai avut niciodată, tratamentele noastre și-au dovedit eficiența în timp având sute de clienți mulțumiți de rezultatele obținute. Pentru mai multe detalii accesați https://www.onebeautycenter.ro/

Locație: str. Alexandru Ioan Cuza nr. 19

Programări telefon / whatsapp: 0732 434 537

Programări website: www.onebeautycenter.ro

30 afișări0 comentarii
bottom of page