Despre tehnologia XSculpt
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Sebastian Boitor

Despre tehnologia XSculpt

Singurul centru de slăbire, remodelare corporală și tonifiere cu Eximia HR77, XSculpt și Zionic din Brașov!


One Beauty Center, partenerul tău în slăbire și tonifiere


One Beauty Center este cel mai mare centru de slăbire, tonifiere și remodelare corporală din Brașov! Doar la One Beauty Center găsești ultimele tehnologii în slăbire: EXIMIA HR77, XSCULPT și ZIONIC. Scapă de celulită și țesutul adipos și ia-ți rămas bun de la reținerea de apă și vergeturile chinuitoare pielii și psihicului. Vă punem la dispoziție o gamă diversificată de aparate medicale certificate, de ultimă tehnologie care generează rezultate garantate corpului tău folosind doar produse premium.


ingurul centru de slăbire, remodelare corporală și tonifiere cu Eximia HR77, XSculpt și Zionic din Brașov!

Aparatele folosite la One Beauty Center sunt certificate medical și nu prezintă niciun pericol pentru sănătatea pacienților. Alături de expertiza profesională a specialiștilor noștri și produsele premium pe care le folosim, oferim pacienților noștri rezultate vizibile de la prima ședință. Unul dintre aparatele importante ale One Beauty Center este XSculpt deoarece o bună parte din serviciile oferite de salonul nostru sunt bazate pe el. XSculpt sau HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Training – Antrenament Muscular Electromagnetic de Intensitate mare) este o tehnologie medicală care se utilizează în medicina estetică. Aceasta tehnologie folosește campuri electromagnetice concentrate cu un nivel sigur de intensitate. Câmpurile electromagnetice pătrund în corp și interacționează cu neuronii motori care ulterior provoacă contracții musculare intense. Tehnologia de ultimă generație pentru conturarea corpului, nu doar arde grăsimea dar și construiește masa musculară. Mai mult, tratamentul nu necesită anestezie, incizii și nici nu provoacă disconfort. În timpul tratamentului pacienții pot sta pe spate relaxați în timp ce dispozitivul executa echivalentul a peste 20,000 de contracții musculare.


Avantajele XSculpt:

  • Ideal atât pentru reducerea grăsimii cât și pentru fermitate și întărire musculară.

  • Acționează atât în timpul tratamentului cât și după, crescând metabolismul celular și arderea grasimilor.

  • Fără durere și non-invaziv. Poate fi utilizat inclusiv pentru persoanele slabe ce au nevoie de refacere musculară.

  • Posibilitatea de a trata mai multe zone într-un singur tratament datorită celor 4 aplicatoare. Posibilitatea de a lucra zonele curbate datorită celor 2 aplicatoare special create pentru astfel de zone.

  • Doua moduri de lucru: “INTELLIGENT” & “EXPERT”, ce oferă posibilitatea de a lucra cu programe presetate sau de a seta manual intensitatea în funcție de suportabilitatea clientului. Mai puternic și mai eficient decât celelalte echipamente de SME. Zone de tratat: brațe, coapse, solduri, gambe, abdomen.



Încearcă tehnologia XSculpt by EMS Tech la One Beauty Center Brașov


One Beauty Center este partenerul tău de sală pe care nu l-ai avut niciodată: tratamentele noastre și-au dovedit eficiența în timp având sute de clienți mulțumiți de rezultatele obținute. Pentru mai multe detalii accesați https://www.onebeautycenter.ro/

Locație: str. Alexandru Ioan Cuza nr. 19

Programări telefon / whatsapp: 0732 434 537

Programări website: www.onebeautycenter.ro

Ne găsești și pe aplicații de programare Stailer și Mero.

24 afișări0 comentarii
bottom of page