Descoperă caracteristicile tehnologiei Eximia HR77!
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Alexandra Libotean

Descoperă caracteristicile tehnologiei Eximia HR77!

Actualizată în: 29 nov. 2022

Singurul centru de slăbire, remodelare corporală și tonifiere cu Eximia HR77, XSculpt și Zionic din Brașov!

One Beauty Center, partenerul tău în slăbire și tonifiere.

One Beauty Center este cel mai mare centru de slăbire, tonifiere și remodelare corporală din Brașov! Doar la One Beauty Center găsești ultimele tehnologii în slăbire: EXIMIA HR77, XSCULPT și ZIONIC. Scapă de celulită și țesutul adipos și ia-ți rămas bun de la reținerea de apă și vergeturile chinuitoare pielii și psihicului. Vă punem la dispoziție o gamă diversificată de aparate medicale certificate, de ultimă tehnologie care generează rezultate garantate corpului tău folosind doar produse premium.



Eximia One Beauty Center Brasov


Aparatele folosite la One Beauty Center sunt certificate medical și nu prezintă niciun pericol pentru sănătatea pacienților. Alături de expertiza profesională a specialiștilor noștri și produsele premium pe care le folosim, oferim pacienților noștri rezultate vizibile de la prima ședință.


Aparatul principal al centrului One Beauty Center este Eximia HR77 datorită rezultatelor rapide și vizibile pe care le oferă. Dar cum funcționează acest aparat pentru a trata atât de eficient imperfecținule?


7 Tehnologii inovative


Conceptul Eximia HR77 Platinum Anniversary este unul revoluționar în domeniul slăbirii, remodelării corporale și al esteticii faciale. Acesta îmbină 7 tehnologii de ultimă generație într-un singur echipament exclusiv, care asigură tratamente rapide și eficiente. Iată care sunt cele 7 tehnologii:


Laserporație multipolară cu vibrații: Ajută la scăderea rapidă a grăsimii și a țesutului adipos, printr-o tehnolgoie patentată care oferă același rezultat precum o liposucție chirurgicală, dar fără efecte secundare.


Radioporație High Tech: Stimulează producția de elastină și colagen, proteine necesare menținerii tinereții și fermității ale pielii. Acesta se bazează pe electroporație și radiofrecvență bipolară, o formă de energie eficientă și sigură pentru toate tipurile și culorile de piele.


EndoRadioMag: Produce un efect de lifting corporal și detoxiferea organismului, și ajută la tratarea celulitei indiferent de sadiul acesteia.


Vacuum endodermic: Un masaj vacuumatic complex, care ajută la oxigenarea țesuturilor.


Radiofrecvența multipolară: Tehnologie destinată tratamentelor faciale, care oferă un efect de lifting, reduce ridurile și oferă tonus pielii prin compactarea fibrelor de colagen și elastină.


Multiporația: O alternative a mezoterapiei, care ajută la penetrarea substanțelor active profund în piele. Reduce celulita într-un timp scurt, reducând aspectul de coajă de portocală pe care îl produce celulita.


Microdermabraziune cu particule de diamant: Ajută la tratarea cicatricilor rămase în urma acneei, micșorează aspectul ridurilor și oferă un efect de lifting prin realziarea unui peeling, superficial sau profund.


Aceste 7 tehnologii se combină în cadrul aparatului Eximia HR77 pentru a oferi tratamente atât corporale cât și faciale. Beneficiile includ slăbire localizată și reducerea grăsimii, refacerea tonusului pielii și ameliorarea vergeturilor și a celulitei. Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință, și se poate trata orice inestetism cu ajutorul acestor tehnologii modern.



Încearcă tehnologia Eximia HR77 la One Beauty Center Brașov!


One Beauty Center este partenerul tău de sală pe care nu l-ai avut niciodată: tratamentele noastre și-au dovedit eficiența în timp având sute de clienți mulțumiți de rezultatele obținute. Pentru mai multe detalii accesați https://www.onebeautycenter.ro/


Locație: str. Alexandru Ioan Cuza nr. 19

Programări telefon / whatsapp: 0732 434 537

Programări website: www.onebeautycenter.ro

Ne găsești și pe aplicații de programare Stailer și Mero.


19 afișări0 comentarii
bottom of page