Cum poți scăpa de celulită?
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Alexandra Libotean

Cum poți scăpa de celulită?

Celulita este numele dat colecțiilor de grăsime care împing împotriva țesutului conjunctiv de sub piele. Aceasta apare adesea pe coapse, stomac și fese. Celulita face ca suprafața pielii să pară noduroasă și încrețită sau oferă un aspect asemănător al cojii de portocală.



Cum poți scăpa de celulită? – One Beauty Center


Cât de comună este această afecțiune?


Celulita este foarte frecventă. Între 80% și 90% dintre toate femeile care au trecut prin pubertate au celulită. În schimb, mai puțin de 10% dintre bărbați au celulită.


Genetica, sexul, vârsta, cantitatea de grăsime de pe corp și grosimea pielii determină cât de multă celulită ai și cât de vizibilă este. Pe măsură ce îmbătrânești, pielea ta își pierde elasticitatea și poate face aspectul celulitei mai evident. De asemenea, creșterea în greutate poate face ca aspectul celulitei să fie mai proeminent. Deși persoanele cu obezitate au celulită pronunțată, nu este neobișnuit ca persoanele foarte slabe să prezinte celulită.


Care sunt simptomele?


Celulita arată ca o piele plină de noduri sau gropițe. Poate fi vizibil în orice moment sau numai atunci când îți ciupești pielea. Celulita afectează stomacul, coapsele și fesele.


Celulita are patru grade:


· Gradul 0: Nu există celulită pe corpul tău.

· Gradul 1: pielea ta este netedă atunci când te ridici, dar apar ușoare gropițe când te așezi.

· Gradul 2: Pielea ta are gropițe moderate când te ridici sau când te așezi.

· Gradul 3: Pielea ta are gropițe severe când te ridici sau te așezi. Pielea ta prezintă, de asemenea, vârfuri și văi adânci (zone ridicate și deprimate).


Care este cauza principală a celulitei?


Nu se știe exact ce cauzează celulita. Celulita se formează atunci când benzile fibroase care conectează pielea de mușchiul subiacent se strâng neregulat. Această strângere trage în jos pielea ta, iar stratul normal de grăsime de sub piele împinge în sus. Rezultatul este un aspect încrețit al pielii.


De asemenea, nu se știe de ce celulita este mai frecventă la femei decât la bărbați. O teorie implică benzile care leagă pielea, hipodermul (țesutul subcutanat) și straturile musculare profunde. La bărbați, fibrele care alcătuiesc benzile conjunctive se încrucișează. La femei, fibrele care alcătuiesc benzile conjunctive merg în aceeași direcție și se află la o distanță egală între ele (paralel). Benzile paralele pot prezenta mai bine încrețirea decât benzile încrucișate.


O altă teorie este că cantități mai mari ale hormonului estrogen pot provoca celulita. Celulita se dezvoltă adesea atunci când femeile produc mai mult estrogen, de obicei în timpul adolescenței sau al sarcinii.


Este posibil să scapi de celulită?


Eximia HR77 Platinum Anniversary este un concept tehnologic care conține toate secretele pentru a obține idealuri de frumusete, oferind soluții diferite pentru fiecare tip de imperfecțiune estetică a corpului inclusiv celulita. Una dintre aceste tehnologii este numită Endo Radio Mag, o tehnologie patentataă ce combină 3 terapii revoluționare care acționează simultan cu efect anticelulitic:


· Vacuum endermologic - elimină celulita în diferitele ei stadii,

· Radiofrecvența bipolară – stimulează producția de colagen si elastină, redă elasticitatea pielii si tratează vergeturile

· Magnetoterapia - activează circulația sangvină, elimină toxinele, oxigenează țesutul


Acțiunea combinată a acestor terapii asigură rezultate garantate în remodelarea corporală.


Beneficiile sale includ:


· Reduce celulita cu până la 95%;

· Reface elasticitatea si tonusul pielii cu până la 80%;

· Genereaza o intindere a pielii - efectul “skin tightening”;

· Tratament personalizat datorita programelor presetate;

· Ameliorarea vergeturilor vechi caât și tratamentul vergeturilor de culoare roșiatică în stadiu incipient.


Încearcă tehnologia Eximia HR77 la One Beauty Center Brașov


One Beauty Center este partenerul tău de sală pe care nu l-ai avut niciodată: tratamentele noastre și-au dovedit eficiența în timp având sute de clienți mulțumiți de rezultatele obținute. Pentru mai multe detalii accesați https://www.onebeautycenter.ro/


Locație: str. Alexandru Ioan Cuza nr. 19

Programări telefon / whatsapp: 0732 434 537

Programări website: www.onebeautycenter.ro

Ne găsești și pe aplicații de programare Stailer și Mero.

8 afișări0 comentarii
bottom of page