Cu și despre Tehnologia Zionic!
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Sebastian Boitor

Cu și despre Tehnologia Zionic!

ZIONIC este un produs inovativ, care combină două tehnologii într-un singur aparat, respectiv Masajul Activ Rotational Profund, sistem ce utilizează o energie de intensitate mare și impedanță mica cu Radiofrecvență de intensitate mare. Tratamentul Zionic oferă o combinație unică ce are ca rezultat redobândirea fermității țesuturilor, eliminarea celulitei, redobândirea fermității pielii, tonifiere musculara având eficacitate maximă.


Versatilitate - Această tehnologie oferă posibilitatea de configurarea a energiei de tratament, dar și viteza de rotație a capetelor prin MARP, astfel se pot efectua mai multe tratamente unui singur client.

Siguranță - Zionic oferă un tratament eficient non-invaziv. Capătul de tratament ZIONIC încorporează un senzor de temperatură care monitorizează continuu temperatura țesutului pe tot parcursul tratamentului.


Cum funcționează tratamentul?


Slăbire localizată - Radiofrecventa rezistiva crește metabolismul adipocitelor, MARP favorizează eliminarea deșeurilor acumulate și a lichidelor. Tesutul gras este redus considerabil într-o perioadă scurtă.


Remodelare - Accelerează metabolismul adipocitelor, astfel generează o diminuare a volumului acestora. Stimulează drenajul limfatic care contribuie la detoxifiere ajutand în procesul de arderea grăsimilor.


Fermitate - ZIONIC stimulează producerea de colagen și fibre de elastina, și pe termen mediu acesta crește formarea de fibre elastice noi, pielea devine mai hidratata și ferma.


Tonifiere - ZIONIC îmbunătățește tonusul muscular prin furnizarea de nutrienți și oxigen tesutului conjunctiv. În plus, îmbunătățește regenerarea venoasă și sistemul limfatic.


Anticelulitic - ZIONIC tratează eficient celulita de gradul I, II și III datorită efectului mecanic MARP care facilitează dislocarea nodulilor celulitici si diminuarea aspectului de “coajă de portocală”.



Beneficii de care te vei putea bucura: - tratamentul oferă rezultate vizibile de la prima utilizare. În comparație cu alte tratamente acesta este non-invaziv și nedureros.


  • Stimularea metabolismului celulelor grase și reducerea tesutului adipos;

  • Accelerarea producției de colagen și elastina;

  • Stimulează drenajul limfatic și contribuie la detoxifierea organismului;

  • Activeaza circulatia sanguina;

  • Ajută la oxigenarea tesuturilor și redă fermitatea pielii;

  • Tratează eficient celulita indiferent de stadiul acesteia;

  • Relaxează și are efect decontracturant.


Este folosit pentru reducerea grăsimii localizate și ca tratament anti-celulitic localizat pentru abdomen, coapse, șolduri, spate, fese, brațe, ca tratament de relaxare a mușchilor spatelui și ca tratament destinat circulației sângelui pentru picioare.

Produsul are numeroase beneficii, precum accelerarea producției de colagen și elastină, reducerea țesutului adipos, activarea circulației sângelui și creșterea cantității de nutrienți și oxigen.

Programează-te la One Beauty Center Brașov, iar noi îți oferim 15% Reducere ca să încerci noile tehnologii de slăbire, tonifiere și remodelare corporală. Te așteptăm pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 19, Brașov.

28 afișări0 comentarii
bottom of page